Poesie- Tan Prifti

10 Strony
1
bookCoverFor

Opis

Poezi

Libri

Një libër me Poezi të shkruara me ndjejë dhe ëmbëlsi.
Në çdo Poezi mundesh të mendosh ndryshe mbi gjithçka edhe ti, mbi Realitetin apo Ëndrrat në përgjithësi.
Unë ju uroj lexim të këndshëm, duke ju falenderuar në tërësi.
1) Zog i vogël
2) Në Ëndrrën time
3) Shoku im besnik
4) Edhe unë jam Njeri
5) Njeriu dhe Deti
6) Natyra
7) Zgjohu Vogëlushi im
8) Pylli
9) Duaje Dashurinë
10) Refugjati
11) Frikë
12) Qëndro gjithnjë ti
13) Më mungoni shumë
14) Shkronjat
15) Piano e magjishme
16) Është ftohtë nën hije
17) Fotografia flet vetë
18) Qiriri po digjet
19) Një Tërfil
20) Vdekja
21) Dashuria që fluturon
22) Një Flutur
23) Vitet kalojnë
24) Vallëzimi i Natyrës
25) Thjeshtë Njerëzore
26) Njerëzore
27) Ju dhe Unë
28) Bisedë me një Pemë
29) Dashuri me një Zemër të hekurt
30) Njëbrirëshi
Format:
E-book
Seria:
Tom:

1

Strony e-booka:
10
Język:
Niemiecki
Data wydania:
6.12.2019
Wydawca e-booka:
neobooks
Numer ISBN e-book:
9783750215061